Drage dame,

dozvolite mi da se predstavim. Moje ime je Daniela Banović Čoban. Bavim se profesionalnim šminkanjem za sve prilike; od svakodnevne umerene šminke, šminke za razgovor za posao isl.  pa do one za svečane prilike poput venčanja, krštenja, izlazaka isl…Collage O meni 2
Smatram da šminka ne treba da bude nešto što prvo primetimo na nekoj devojci ili ženi. Ona treba da odiše šarmom i samopouzdanjem ali upravo tu na scenu stupa šminka. Ukoliko se pravilno koristi može nam pomoći da sakrijemo sitne mane na svom licu i u isto vreme naglasimo ono najlepše na njemu. Šminka nam pruža samopouzdanje i pomaže da se pokažemo u pravom svetlu.
Collage O meni

Smatram da profesionalni šminker mora pre svega da bude profesionalac u svakom smislu, da se trudi da mušteriji pruži ono što želi ali i ponudi stručni savet i mišljenje o tome šta bi joj najlepše stajalo i istaklo sve njene atribute.  Zato svaki put kada mi neko pokloni svoje poverenje nastojim na oslušnem šta je to što ta osoba želi čak iako ni ona sama to još uvek ne zna. Ipak, nakon svega, nema važnije stvari za šminkera od zadovoljnog klijenta. Kada devojke izađu nasmejane iz mog studija znam da sam ispunila svoj zadatak.

jA na poslu

 

Kada se odlučite za šminkanje možete doći do mog studija u Štrosmajerovoj ulici u Petrovaradinu a po potrebi doćiću i ja do vas.
Radim svaki dan, u terminima koji god vama odgovaraju.

Vidimo se,
vaša Daniela  usne 4.